GK StoreBox - шаблон joomla Видео
Menu

topfoto

Herman Nijkamp ( o.a. Herman Nijkamp trio, Millenium Jazz Orchestra, JazzArt) voor wederom een periode van 15 jaar.

Momenteel staat de band onder leiding van Trompettist Sander Zweerink ( o.a. Millenium Jazz Orchestra, Dual City Concert Band).

BBSA is een bigband op gevorderd amateur niveau en heeft door de jaren heen ook als kweekvijver gediend voor een aantal muzikanten die zich professioneel verder hebben ontwikkeld. We bezitten een uitgebreid en gevarieerd repertoire dat door de jaren heen is opgebouwd en nog steeds wordt vernieuwd.

Ons repertoire bevat zowel het klassieke big band genre alsmede latin en populaire en dansbare nummers. Onder het motto “Join the Jazz” nodigen we u graag uit eens te komen luisteren bij één van onze optredens.

Ook bent u van harte welkom eens op een repetitie langs te komen om te luisteren, we repeteren op maandag avond van 20.00 uur tot 22.00 uur bij “De Witkamp” in Laren (Gld.)

Mocht u interesse hebben om in een big band te spelen, bekijkt u dan eens onze vacatures. Wij willen u zo goed mogelijk informeren. Het heeft echter onze voorkeur om persoonlijk met u in contact te komen.

Ons motto is “join the jazz”, maar ook “maak het persoonlijk”

Jan Bollen, voorzitter BBSA

Big Band Straight Ahead

Repetitielocatie: Witkamp (maandagavond va. 20.00 uur)

Adres: Dorpstraat 8 Laren, Gelderland

Tel: 06-15241386

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

YouTube Logosoundcloud-logo Facebook-logo-ICON-02 0